Center Gradient Transparent

Stadswandeling Herman Brood

Ben je nieuwsgierig naar de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar?

1,5 - 2 uur

Vanaf 10 personen

€17,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Zowel het startpunt als het eindpunt van de wandeling is de Herman Brood Experience in Zwolle, recht tegenover Museum De Fundatie aan de Blijmarkt. De Herman Brood Experience laat een brede collectie van Herman Brood zien, gedoneerd door vriend en initiator Ivo de Lange, weduwe Xandra Brood, dochter Lola en de zussen van Herman. 


Je kunt hier brieven, tekeningen en gedichten, door hem geschreven en geschilderd op doek, stukken papier en bierviltjes bewonderen. Vanaf de Experience verken je de geboortestad van de kunstenaar en start de Herman Brood wandeling. Tourgids Peter Vader neemt je mee door de straten van Zwolle en vertelt je over de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021