top of page
Center Gradient Transparent

Stadswandeling Ome Bertus

Bekijk Zwolle op een bijzondere en bourgondische manier.

Stadswandeling Ome Bertus

1,5 - 2 uur

Vanaf 12 personen

€29,50 p.p.

Incl aangeboden hapjes en drankjes

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een stadswandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Een ludieke culinaire wandeling vol humor en sterke verhalen. Jullie worden ontvangen met een kop koffie en een heerlijke blauwvingersoes. Vervolgens begint de wandeling door de stad Zwolle. 


Het is verstandig om gemakkelijke schoenen te dragen want de gids laat jullie een flinke wandeling maken door de mooie Zwolse binnenstad. Tussendoor stop je bij een aantal bijzondere cafés waar jullie kunnen genieten van verschillende aangeboden hapjes en drankjes zoals Hanzebitter, Hanzewijn en kaas met Zwolse mosterd. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen! Proef de stad, geniet en luister naar de sterke verhalen over Ome Bertus!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page