Center Gradient Transparent

Striptekenen

Alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk in jouw stripverhaal.

Striptekenen
1/0

1,5 uur

Vanaf 15 personen

€34,95 p.p.

Maak je uitje compleet met een buffet!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Iedereen kan tekenen! Tijdens deze workshop leer je hoe je een stripfiguur maakt. Op humoristische wijze maak je een verbeelding over bijvoorbeeld een superheld, een dier of een fantasiewereld. Je leert geluiden en emoties  tekenen en toe te passen van een professioneel kunstenaar. 


Welke tekstballonnen zijn er en hoe gebruik je ze in je verhaal? Hoe teken je een figuur dat valt, rent, zit, etc? Eerst ontwerpen met potlood en daarna kleuren in je eigen stijl. Stripverhalen bieden eindeloze mogelijkheden! Een leuk en origineel uitje voor bijvoorbeeld een teamdag of familiedag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken