top of page
Center Gradient Transparent

Varen over de Zwolsche grachten

Een unieke manier om de lunch, diner of borrel in te vullen!

Varen over de Zwolsche grachten

2 uur

Van 12 tot 30 personen

Vanaf €45 p.p.

Incl eten, drinken, boot èn schipper.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Uniek! Twee uur lang je eigen boot met schipper tot je beschikking om de Zwolse grachten te verkennen. We serveren op de boot een lunch, diner of borrel. Maar wat natuurlijk ook kan is quizzen of een workshop op de boot! Ons is niks te gek!

Op de boot passen maximaal 30 personen en hij kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

Alle lunch-, diner- of borrelarrangementen duren twee uur, zijn te boeken vanaf 12 personen en zijn inclusief een onbeperkt drankarrangement, het eten of de borrelnootjes. Bij de Combi-Deals op deze site tref je meer informatie aan over de inhoud van deze arrangementen.

Liever alleen de boot met schipper huren zonder arrangement? Ook dat is mogelijk. Je mag dan zelfs je eigen drinken meenemen! Vraag in je aanvraag naar de mogelijkheden.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page