Center Gradient Transparent

Videoclip maken

Er is geen mooiere manier om jullie teamdag of vrijgezellenfeest vast te leggen

Videoclip maken
1/0

2,5 - 3 uur

Vanaf 12 personen

€39,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een paar uur met je groep lachen, mooie herinneringen ophalen en dat vastleggen op video! Samen met je professionele workshopleider (die tevens prettig gestoord is) kiezen jullie eerst je favoriete muziek uit. Je begint in Het Vliegende Paard en begint na een korte introductie met de eerste ideeën voor jullie videoclip te bedenken. 


Na het draaiboek te hebben gemaakt start het filmen. Dat mag binnen, maar zeker ook buiten in de stad! De beelden worden voor jullie gemonteerd tot een professionele videoclip die je perfect op de bruiloft kunt laten zien en altijd als dierbare herinnering kunt terug kijken. Er is geen mooiere manier om jullie vrijgezellenfeest vast te leggen!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken