top of page
Center Gradient Transparent

VR Escapegame

Wie lukt het om de bank te beroven?!

VR Escapegame

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€42,95 p.p

Uniek in Zwolle!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Is jouw team stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? Weten jullie uit het Spaanse Muntgebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? 


Om daarachter te komen, spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero. De Professor daagt jullie uit met opdrachten in Virtual Reality, zodat jullie samen de buit binnen kunnen halen. Ieder team (van 4 tot 6 personen) heeft een Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Ook beschikt ieder team over attributen die jullie nodig hebben om samen alle raadsels op te lossen en codes te kraken. Lukt het jullie om binnen 1,5 uur de bank te beroven?


La Casa de Dinero speel je met meerdere teams tegelijk. Je strijd dus niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee. Tijdens het gehele spel is er een begeleider aanwezig die jullie zal instrueren en helpen om alles tot een goed einde te brengen. 


Dus wil je je ook eens onderdompelen in virtual reality, wacht dan niet langer en beleef het zelf.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page