top of page
Center Gradient Transparent

VrijgezellenQuiz

Dé quiz over alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk. 

VrijgezellenQuiz

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p - €17,50 p.p.

Ook voor thuis te boeken!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een pubquiz maar dan met alleen maar vragen over het huwelijk, de trouwdag, het vrijgezellenfeest, tradities en natuurlijk een flinke portie seks! Jullie worden ongeveer twee uur lang door de quizmaster vermaakt met verschillende quizrondes en strijden de verschillende teams tegen elkaar om de hoofdprijs. 


Samen overleggen, discussiëren en lachen, gieren, brullen over de juiste antwoorden. Een vrijgezellenfeest waarin je samen met je vrienden of vriendinnen jouw kennis van alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk test. Wil je het helemaal goed doen? Verzin dan een paar hilarische vragen over de vrijgezel en neem die mee!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page