top of page
Center Gradient Transparent

VrijgezellenQuiz voor thuis

Een quiz speciaal voor de vrijgezellenfeesten!

VrijgezellenQuiz voor thuis

1,5 - 2 uur

Vanaf 2 teams

Online vanaf €14,95 p.p.

Quizbox voor thuis €50 (inc. verzenden)

Zowel online als voor thuis te boeken!

Wat kun je van het uitje verwachten?

We hebben een mannenquiz en een vrouwenquiz! En spelen jullie allemaal samen, dan brouwen we daar gewoon een ‘De jongens tegen de meisjes’ variant van! Je hoeft alleen maar te kiezen tussen online of voor thuis.

Kies je voor de online variant, regelen wij alles voor je. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en meespelen! De quizmaster en de technicus zorgen ervoor dat alles gladjes verloopt. Voor groepen tot 15 personen zijn de kosten €195. Ben je met meer dan 15 personen rekenen we €12,95 p.p.

Ben je liever zelf de quizmaster? Kies dan voor de variant voor thuis! Je krijgt per post of per mail onze unieke vrijgezellenquiz thuisgestuurd. De rest regel je zelf. Natuurlijk sturen we een uitleg en tips mee. Thuis quizzen was nog nooit zo makkelijk! Voor €50 sturen we de quizbox naar je toe.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page