Center Gradient Transparent

Wandeling Joost de Suppoost

Wil je op hilarische wijze jouw groep Zwolle laten zien? Ontdek de nog onbekende plekken in Zwolle met deze stadswandeling.

1,5 - 2 uur

Vanaf 12 personen

€17,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wanneer je meewandelt met Joost de Suppoost ontdek je de kleine en unieke plekjes van Zwolle. Op humoristische wijze vertelt de suppoost geweldige anekdotes! Na deze wandeling zul je onder de indruk zijn van het vak van suppoost, want dat moet je zeker niet onderschatten. Bedenk wel: de humor ligt op straat.


Joost de Suppoost ontvangt jullie bij de Sassenpoort in het centrum. Daar begint de tocht vol culinaire, grappige en typisch Zwolse ontdekkingen. Op het Grote Kerkplein breng je een bezoek aan het authentieke Zwols Balletjeshuis. De wandeling eindigt in de grootste middeleeuwse kelder van Zwolle, in de oude gewelven van Café De Gezelligheid, waar na afloop van een typisch Zwols “blauw handje” wordt genoten.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021