Center Gradient Transparent

Wandeling Rechtspraak in Zwolle

Een ludieke stadswandeling langs de Sassenpoort, Fundatie, Waanders en de Librije.

Wandeling Rechtspraak in Zwolle
1/0

1,5 uur

Vanaf 12 personen

€17,95 p.p.

Zie de highlights van Zwolle!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Zeggen spreekwoorden als “Aan de kaak gesteld”, “Een blok aan je been” en “De duimschroeven aandraaien” u iets? Het wordt allemaal duidelijk in de stadswandeling “Rechtspraak in Zwolle”. Een ludieke wandeling die u voert langs de Sassenpoort, Fundatie, Waanders en de Librije. De highlights in het centrum van Zwolle


Een gespecialiseerde gids vertelt de bijzondere binding die deze gebouwen en hun bewoners met elkaar hebben. Waar werd recht gesproken en waar werd krom gesproken? Hoe ging men met gevangenen om? Maar vertelt de gids zelf wel de waarheid?

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken