top of page
Center Gradient Transparent

Workshop Houtbranden

Ga los tijdens deze workshop creëer je je eigen unieke borrelplank!

Workshop Houtbranden

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€32,50 p.p

Inclusief je eigen borrelplank.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Ga los tijdens deze workshop creëer je je eigen unieke borrelplank!


We starten met het tekenen van een afbeelding op het hout. Dat mag een eigen ontwerp zijn of eentje uit onze voorbeelden. Als je patroon er mooi op staat, gaan de brandpennen aan. Na de uitleg ga je het eerst op een oefenplankje proberen. En als dat lukt, ga je voor het echte werk! Laat je fantasie de vrije loop en maak een borrelplank zoals je nog nooit heb gezien!


In het begin lijkt het moeilijk, maar de ervaring leert dat als je het eenmaal een beetje in de vingers hebt, het bijna vanzelf gaat. Het eindresultaat is een ‘one-of-a-kind’ borrelplank! Super leuk als aandenken voor bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje of teamdag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page