top of page
Center Gradient Transparent

Workshop wandcirkels maken

Heb je nog een lege plek aan de muur? Maak je eigen hippe wandcirkels.

Workshop wandcirkels maken
1/0

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€37,50 p.p.

Maak je uitje compleet met een buffet!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang, net wat je wilt. 


Tijdens deze workshop krijg je drie houten schijven in verschillende maten. Deze kun je naar eigen wens decoreren met verschillende materialen zoals behang, mozaïek van houten schijfjes, verf en nog veel meer. Aan het eind van deze workshop heb jij dan super leuke decoratie voor in huis!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page