top of page
Center Gradient Transparent

Boho Wandhanger Workshop

Macramé is terug van weg geweest!

Boho Wandhanger Workshop
1/1

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€30,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Macramé is terug van weg geweest!


Zie jij ook zulke gave macramé wandhangers langskomen in de interieurwinkels? Tijdens deze workshop leer je de basisknopen van macramé. Je kunt je boho wandhanger maken in de kleur die het beste bij jouw interieur past en pimpen met kralen en veertjes.


Kom knopen en ga met je eigen pronkstuk naar huis!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen

bottom of page