Center Gradient Transparent

City Suitcase Race

Ga in teams de strijd aan in deze escapegame in Zwolle. Wie is het eerst bij de koffer en krijgt hem open?

City Suitcase Race
1/1

2 uur

Vanaf 4 personen

Tot 15p - €225

Leuk in combinatie met een pubquiz!

Vanaf 15p - €14,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

City Suitcase Race is een escapegame in de oude binnenstad van Zwolle en tegelijkertijd een race. De groep wordt opgedeeld in teams en het team dat als eerste de grote koffer weet te kraken, is de winnaar! Liever als één groep bij elkaar blijven? Ook dat is mogelijk! 


Ieder team krijgt een koffer met daarin verschillende uitdagingen die je op moet lossen om de volgende code te bemachtigen. De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur kom je stapje voor stapje dichter bij de eindoplossing. Wie lukt het om de grote koffer te kraken en er vandoor te gaan met de prijs?


Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze puzzels zijn uitdagend maar met een beetje creativiteit voor iedereen uit te voeren.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen