Center Gradient Transparent

Eindejaars Pubquiz

De Pubquiz om te spelen in december!

1/0

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 15p - €195

De Pubquiz om te spelen in december!

Vanaf 15p - €12,95 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Pubquiz is een ideaal eindejaarsuitje. Gezelligheid met een gezonde portie competitie! En wij zorgen voor de extra ‘december touch’ in deze EindejaarsQuiz met vragen over afgelopen jaar en natuurlijk een decemberwaardige muziekronde! In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit ongeveer zes rondes met een pauze. Wil je een eigen ronde meenemen? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 66

Vanaf 3 personen