Center Gradient Transparent

Grote Huiskamer BingoShow

Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio.

Grote Huiskamer BingoShow
1/1

1,5 uur

1 - 1000 personen

Vanaf €750

Alleen voor thuis!

ex Btw

Wat kun je van het uitje verwachten?

Entertainment in je huiskamer! De mening van je voorgangers: “Een aanrader! Het was super geregeld.” We spelen in ongeveer anderhalf uur drie rondes bingo en in elke ronde spelen we voor een volle rij en een volle kaart. Er is dus zes keer kans om een prijs te winnen! Met elke winnaar wordt er live telefonische contact gemaakt vanuit de studio waarvan iedereen uitgebreid kan meegenieten. Valse Bingo? Tja, dat wordt een liedje zingen!


En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Doen we!


Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen