Center Gradient Transparent

Grote Huiskamer BingoShow

Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio via een livestream te volgen.

1/1

1-2 uur

1 - 100 personen

Tot 20p - vanaf €250

Alleen voor thuis!

Vanaf 20p - vanaf €12,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Entertainment in je huiskamer! Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio via een livestream te volgen. Speciaal voor jullie groep creëren we een online privé omgeving. Iedereen kan inloggen via tablet of computer. Gewoon thuis, in de huiskamer dus! Of in je tuin, op je balkon, in je keuken, waar je maar wilt. Bij een Bingo is de eerste die appt (met een juiste bingo natuurlijk) de winnaar! Er wordt een live telefoonverbinding vanuit de studio gemaakt met de winnaar en alle collega's kunnen daar uitgebreid van meegenieten. En als het een foute bingo is.. dan wordt er natuurlijk een liedje verwacht! 


We spelen verschillende rondes dus er zijn verschillende winnaars. En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Wij regelen het!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021