Center Gradient Transparent

Grote MuziekBingo Show

Deze show is hèt recept voor een onvergetelijk feestje!

Grote MuziekBingo Show
1/0

2 - 2,5 uur

1-1000 personen

Vanaf €950

Bekijk HIER het promo filmpje

ex Btw

Wat kun je van het uitje verwachten?

Deze show heeft alles in zich voor een onvergetelijk feestje! Check de link om een beeld te krijgen van de sfeer, de dynamiek en het entertainment!


En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Wij regelen het!


Hoe steekt het in elkaar? Alle deelnemers loggen in en in ongeveer 2 tot 2,5 uur spelen we twee volledige Bingo’s. Qua muziek komt er echt van alles en nog wat voorbij. Heb je een Bingo dan app je naar het telefoonnummer van de studio en bellen wij de winnaar vanuit de studio, live voor iedereen te volgen. Foute bingo? Dan wordt er natuurlijk een liedje verwacht! Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen