Center Gradient Transparent

Improvisatietheater

Een interactieve workshop vol energie, plezier, samenwerking en creativiteit.

Improvisatietheater
1/1

1,5 uur

Vanaf 15 personen

€24.95 p.p.

Ideaal teamuitje!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een workshop waarbij het tegelijkertijd leuk, lachen en een béétje spannend is, maar waarbij het ook gaat over samenwerken, accepteren en doen! Bij improvisatietheater is er geen script en is er niets van te voren afgesproken. 


Waar de scène over gaat verzin je ter plekke op de spelvloer. Improvisatietheater kreeg in Nederland bekendheid door “De Lama’s”. In de workshop improvisatietheater ga je onder leiding van een professionele theatermaker aan de slag met verschillende opdrachten die garant staan voor energie, plezier, verbinding en creativiteit.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen