Center Gradient Transparent

Improvisatietheater

Een interactieve workshop vol energie, plezier, samenwerking en creativiteit.

1/1

1,5 uur

Vanaf 15 personen

€24.95 p.p.

Ideaal teamuitje!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een workshop waarbij het tegelijkertijd leuk, lachen en een béétje spannend is, maar waarbij het ook gaat over samenwerken, accepteren en doen! Bij improvisatietheater is er geen script en is er niets van te voren afgesproken. 


Waar de scène over gaat verzin je ter plekke op de spelvloer. Improvisatietheater kreeg in Nederland bekendheid door “De Lama’s”. In de workshop improvisatietheater ga je onder leiding van een professionele theatermaker aan de slag met verschillende opdrachten die garant staan voor energie, plezier, verbinding en creativiteit.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020