Center Gradient Transparent

Kerst&Top2000 MuziekBingoShow

Het ultieme online decemberuitje!

Kerst&Top2000 MuziekBingoShow
1/0

2 - 2,5 uur

1 - 1000 pers.

Vanaf €950

Ideale online December uitje!

ex Btw

Wat kun je van het uitje verwachten?

Het ultieme decemberuitje! Bij onze Kerst en Top2000 MuziekBingo draaien onze DJ’s de bekendste kersttoppers en de mooiste top2000 nummers voor jullie! Bij een MuziekBingo streep je namelijk geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! 


De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen!

Meezingen mag! Zeker na een glaasje of twee kan ernaar hartenlust meegezongen worden. Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! 


Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen