Center Gradient Transparent

Kerst & Top2000 MuziekBingo

Het ultieme online decemberuitje!

Kerst & Top2000 MuziekBingo
1/0

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p - €195

Ook op onze locatie te boeken!

Vanaf 15p - €12,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom voor dit ultieme decemberuitje. Bij onze online Kerst en Top2000 MuziekBingo draaien we de bekendste kersttoppers en de mooiste top2000 nummers voor jullie! Bij een MuziekBingo streep je namelijk geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de liedjes herkenbaar zijn voor iedereen. 


De MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur. We spelen voor een volle rij en natuurlijk voor de volle kaart. De winnaars krijgen hun gewonnen prijzen door ons thuisgestuurd. En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Karin van de receptie in de spotlight als jury? Wij regelen het!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen