Center Gradient Transparent

Masterchef in Zwolle

Ga de strijd aan in de citygame en kook daarna de mooiste gerechten!

Masterchef in Zwolle
1/1

5 uur

6 tot 12 personen

€85 p.p.

Bij deze workshop zijn de drankjes inbegrepen.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Dit is een combinatie van een citygame en een kookworkshop. Jullie gaan in teams in de binnenstad van Zwolle op zoek naar aanwijzingen met behulp van een GPS. Door het oplossen van cryptische omschrijvingen en het ontcijferen van puzzels kom je achter welke ingrediënten jullie later moeten kiezen uit de kist. Maar, waar is jullie kist eigenlijk verstopt? 


In deze workshop van vijf uur spelen jullie dus eerst een spel om daarna de keuken in te duiken en daar verder te strijden om wie het mooiste voor-, hoofd- en nagerecht maakt. 


Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je onbeperkt zelf pakken. Je hebt de keuze uit koffie of thee, bier, fris of wijn. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen? Dan passen we de workshop op jouw wensen aan.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen