Center Gradient Transparent

Online Cocktailworkshop

Een cocktail workshop zoals je van ons gewend bent, maar dan online! 

Online Cocktailworkshop
1/1

1,5 uur

Vanaf 8 pers.

€32,50 p.p.

Inclusief limited edition cocktailshaker van Shotto!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Jullie mogen (nog) niet bij ons komen genieten van de heerlijkste cocktails. Dan brengen we de cocktails toch gewoon naar jullie toe!

Voor alle deelnemers maken we een cocktailpakket met daarin alle ingrediënten èn een ‘limited edition’ cocktailshaker van Shotto!! Het complete pakket mag je houden, geen gedoe met dingen die retour moeten. Het enige wat je zelf moet fixen is ijs. (Voor in de cocktails, geen Ben&Jerry’s ;)

De workshop is voor alle deelnemers live te volgen via Zoom. We begeleiden je om twee cocktails en één shot te maken. Je krijgt geen standaard video die je in een aantal stappen laat zien hoe je een cocktail maakt, maar echt professionele begeleiding. Kortom: een cocktail workshop zoals je van ons gewend bent, maar dan online!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen