top of page
Center Gradient Transparent

Online FunGames

Een uniek virtueel spel volledig op maat te maken!

Online FunGames

1,5 - 2 uur

1 - 100 personen

Tot 20p: €300

Alleen voor thuis!

Vanaf 20p - €14,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een uniek virtueel spel volledig op maat te maken! Bij de Online Fun Games komen de beste spellen samen in één, door jou samengestelde, online game gepresenteerd door onze ervaren quizmaster! Alle aangeboden spellen kunnen als bouwstenen gecombineerd worden om zo jouw perfecte online Fun Game te creëren! Samenwerken en samen lachen komen tijdens de Online Fun Games samen: je speelt in teams én individueel


De verschillende bouwstenen bestaan uit Quizrondes, Crazy opdrachten, een muziekbingo en samenwerkingsopdrachten. Je scoort punten op snelheid, creativiteit en kennis, individueel èn met je team! De persoon die uiteindelijk de meeste punten heeft, wint de Fun Games en ontvangt eeuwige roem en glorie! En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie aanwezig te laten zijn! 


Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Karin van de receptie in de spotlight als jury? Wij regelen het! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page