Center Gradient Transparent

Online Kookworkshop

Het lekkerste online uitje!

1/1

1,5 - 2 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €45 voor 1pers-pakket

Het pakket kan je ophalen of laten bezorgen vanaf €2,50 per adres.

Vanaf €55 voor 2pers-pakket

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een leuk èn lekker uitje online. Samen koken we een heerlijk driegangen diner. Vooraf krijgen alle deelnemers het pakket met alle ingrediënten en wat extra’s. Vervolgens ontmoeten we elkaar in Zoom. Samen met onze gastheer of gastvrouw gaan jullie stapsgewijs de gerechten klaar maken. 


Op het menu staat: Flammkuchen met gekarameliseerde sjalot, gegrilde courgette en geitenkaas. Risotto met verse tuinbonen, Parmezaan, knoflook en peterselie. Mascarpone crème met lemon curd en gefileerde sinaasappel.


Wie nog even wil nagenieten van dit uitje, het dessert is net niet genoeg voor een heel weeshuis. Daarom hebben we het in een spuitzak laten doen. Het achterliggende idee: voor iedereen is de Corona crisis zuur, maar deze zoete citroen variant zal de pijn hoe dan ook verzachten. Hopelijk kun je nog iemand met dit heerlijke dessert verwennen. 


Zoek je net wat meer dan we hierboven hebben beschreven? Informeer dan eens naar het Luxe Pakket!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 66

Vanaf 3 personen