Center Gradient Transparent

Online MuziekBingo

Ken je de ouderwetse Bingo nog? We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken!

Online MuziekBingo
1/1

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p - €195

Ook op onze locatie te boeken!

Vanaf 15p - €12,95 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

ij een MuziekBingo streep je geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen! 


Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! Een MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van hoeveel jullie meezingen. Tegen een meerprijs zorgen wij ook voor de prijsjes en de verzending daarvan. Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen