Center Gradient Transparent

Online Pubquiz

De pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan net even anders!

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p: € 195.

Vanaf 15p: €12,95 pp

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Je speelt de quiz in teams van vier of vijf personen. Deze teams bevinden zich in een “afgesloten” virtuele kamer in Zoom waar je vrijuit kan overleggen over de vragen. Na iedere ronde van 10 vragen kom je met alle quizzers weer bij elkaar om samen de antwoorden van de gespeelde ronde te ontvangen van de quizmaster. Dus pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan online! De online pubquiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een afbeeldingenronde, een muziekronde en een aantal vragenrondes. 


Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen en alle leden van dit team krijgen van ons een prijs thuisgestuurd! Wil je een eigen ronde inbrengen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf of afdeling? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021