top of page
Center Gradient Transparent

Online Pubquiz

De pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan net even anders!

Online Pubquiz

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 20p: €300

Vanaf 20p: €14,95 pp

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Je speelt de quiz individueel of in teams. Bij een individuele quiz blijven we gezellig met z’n allen in de algemene call. Als we met teams spelen, sturen we deze teams elke ronde naar een “afgesloten” virtuele kamer in Zoom waar er vrijuit overlegd kan worden. Na iedere ronde komen we met alle quizzers weer bij elkaar om samen de antwoorden van de gespeelde ronde te ontvangen van de quizmaster. 


Dus de pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan online! De online pubquiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit zes tot acht rondes. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen en ontvangt eeuwige roem en glorie! 


Wil je een eigen ronde inbrengen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf of afdeling? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page