Center Gradient Transparent

Solex rijden

Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten.

1/1

2 - 3 uur

4 tot 20 personen

€35 p.p. voor 2 uur

Ook te boeken inclusief PicknickPakket

€50 p.p. voor 3 uur

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een tocht op de solex is hoe dan ook een erg leuke activiteit. Actief, zonder dat je er moe van wordt. Stap met z'n allen op en maak een mooie tocht door de omgeving van Zwolle. Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten. Na een korte uitleg en een oefenrondje op de parkeerplaats, gaan jullie zelfstandig op pad. Wij hebben een rondje van ongeveer twee uur effectief brommeren uitgestippeld. 


Deze brengt je langs de mooiste plekjes in de omgeving via veilige (brom)fietspaden. Er is ruimschoots tijd om onderweg een leuke foto te maken, een kop koffie te drinken of een klein extra rondje te draaien. Voor het solex rijden moet je 16 jaar of ouder zijn en in bezit van een brommercertificaat of rijbewijs i.v.m. de verzekering. Voor mensen zonder rijbewijs hebben we elektrische fietsen beschikbaar. Solexen zijn authentiek en hebben ruime levenservaring. Dat is natuurlijk ook de charme van een solex. Nadeel is dat er wel eens een klein pechje of gebrekje onderweg kan zijn. Geen nood! Wanneer jullie je aan onze route houden, kunnen wij pech-onderweg-service bieden. Als een solex het onverhoopt niet meer doet, brengen we zo snel mogelijk een andere. Angst voor pech onderweg is dus niet nodig.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020