top of page
Center Gradient Transparent

Solex rijden

Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 3 uur

8 tot 20 personen

€35 p.p. voor 2 uur

€50 p.p. voor 3 uur

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een tocht op de solex is hoe dan ook een erg leuke activiteit. Actief, zonder dat je er moe van wordt. Stap met z'n allen op en maak een mooie tocht door de omgeving van Zwolle. Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten. Na een korte uitleg en een oefenrondje op de parkeerplaats, gaan jullie zelfstandig op pad vanaf onze opstapplek in Herxen (een buurtschap net buiten Zwolle). 


Wij hebben een rondje van ongeveer twee uur effectief brommeren uitgestippeld. Deze brengt je langs de mooiste plekjes in de omgeving via veilige (brom)fietspaden. Er is ruimschoots tijd om onderweg een leuke foto te maken, een kop koffie te drinken of een klein extra rondje te draaien. Voor het solex rijden moet je 16 jaar of ouder zijn en in bezit van een brommercertificaat of rijbewijs i.v.m. de verzekering. Voor mensen zonder rijbewijs hebben we elektrische fietsen beschikbaar. Solexen zijn authentiek en hebben ruime levenservaring. Dat is natuurlijk ook de charme van een solex. 


Nadeel is dat er wel eens een klein pechje of gebrekje onderweg kan zijn. Geen nood! Wanneer jullie je aan onze route houden, kunnen wij pech-onderweg-service bieden. Als een solex het onverhoopt niet meer doet, brengen we zo snel mogelijk een andere. Angst voor pech onderweg is dus niet nodig.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page