top of page
Center Gradient Transparent

Stadswandeling G. Evels

Tijdens de G. Evels Stadswandeling aanschouw je de tekenen van de afgelopen eeuwen in Zwolle.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€14,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Door de ogen van Gerrit Evels, de schilder uit de Gouden Eeuw, zie je de contouren van Zwolle en ontdek je vele mooie gevels die onze Hanzestad rijk is. Met deze puzzeltocht loop je, zonder gids en op eigen tempo een mooie route door de Zwolse binnenstad. De wandeling begint bij Bistro De Zoete Inval waar je wordt ontvangen met koffie of thee en arretjescake. Daarna begint de puzzeltocht.


Aan de hand van een boek met opdrachten vind je je weg door Zwolle. Je ziet onderweg drie eeuwen samen komen, je leert waar de eerste grote Zwolse brouwerij heeft gestaan om vervolgens te eindigen in de magische oude gewelven onder de stad. Je eindigt de tocht in een gezellig café met een drankje (bier, fris of wijn), bittergarnituur en uiteraard de antwoorden van de puzzels.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page