Center Gradient Transparent

Stadswandeling Herman Brood

Ben je nieuwsgierig naar de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar?

1,5 - 2 uur

Vanaf 10 personen

€17,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Zowel het startpunt als het eindpunt van de wandeling is de Herman Brood Experience in Zwolle, recht tegenover Museum De Fundatie aan de Blijmarkt. De Herman Brood Experience laat een brede collectie van Herman Brood zien, gedoneerd door vriend en initiator Ivo de Lange, weduwe Xandra Brood, dochter Lola en de zussen van Herman. 


Je kunt hier brieven, tekeningen en gedichten, door hem geschreven en geschilderd op doek, stukken papier en bierviltjes bewonderen. Vanaf de Experience verken je de geboortestad van de kunstenaar en start de Herman Brood wandeling. Tourgids Peter Vader neemt je mee door de straten van Zwolle en vertelt je over de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021