top of page
Center Gradient Transparent

Stadswandeling Herman Brood

Ben je nieuwsgierig naar de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar?

Stadswandeling Herman Brood
1/0

1,5 uur

Vanaf 12 personen

€17,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Zowel het startpunt als het eindpunt van de wandeling is de Herman Brood Experience in Zwolle, recht tegenover Museum De Fundatie aan de Blijmarkt. De Herman Brood Experience laat een brede collectie van Herman Brood zien, gedoneerd door vriend en initiator Ivo de Lange, weduwe Xandra Brood, dochter Lola en de zussen van Herman. 


Je kunt hier brieven, tekeningen en gedichten, door hem geschreven en geschilderd op doek, stukken papier en bierviltjes bewonderen. Vanaf de Experience verken je de geboortestad van de kunstenaar en start de Herman Brood wandeling. Tourgids Peter Vader neemt je mee door de straten van Zwolle en vertelt je over de onbekendere, andere kant van de geboren Zwollenaar.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen

bottom of page