Center Gradient Transparent

Striptekenen

Alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk in jouw stripverhaal.

1,5 uur

Vanaf 10 personen

€34,95 p.p.

Maak je uitje compleet met een buffet!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Iedereen kan tekenen! Tijdens deze workshop leer je hoe je een stripfiguur maakt. Op humoristische wijze maak je een verbeelding over bijvoorbeeld een superheld, een dier of een fantasiewereld. Je leert geluiden en emoties  tekenen en toe te passen van een professioneel kunstenaar. 


Welke tekstballonnen zijn er en hoe gebruik je ze in je verhaal? Hoe teken je een figuur dat valt, rent, zit, etc? Eerst ontwerpen met potlood en daarna kleuren in je eigen stijl. Stripverhalen bieden eindeloze mogelijkheden! Een leuk en origineel uitje voor bijvoorbeeld een teamdag of familiedag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021