Center Gradient Transparent

Videoclip maken

Er is geen mooiere manier om jullie teamdag of vrijgezellenfeest vast te leggen

Videoclip maken
1/0

2,5 - 3 uur

Vanaf 12 personen

€39,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een paar uur met je groep lachen, mooie herinneringen ophalen en dat vastleggen op video! Samen met je professionele workshopleider (die tevens prettig gestoord is) kiezen jullie eerst je favoriete muziek uit. Je begint in Het Vliegende Paard en begint na een korte introductie met de eerste ideeën voor jullie videoclip te bedenken. 


Na het draaiboek te hebben gemaakt start het filmen. Dat mag binnen, maar zeker ook buiten in de stad! De beelden worden voor jullie gemonteerd tot een professionele videoclip die je perfect op de bruiloft kunt laten zien en altijd als dierbare herinnering kunt terug kijken. Er is geen mooiere manier om jullie vrijgezellenfeest vast te leggen!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen