top of page
Center Gradient Transparent

VrijgezellenQuiz voor thuis

Een quiz speciaal voor de vrijgezellenfeesten!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 2 teams

Online vanaf €14,95 p.p.

Quizbox voor thuis €50 (inc. verzenden)

Wat kun je van het uitje verwachten?

We hebben een mannenquiz en een vrouwenquiz! En spelen jullie allemaal samen, dan brouwen we daar gewoon een ‘De jongens tegen de meisjes’ variant van! Je hoeft alleen maar te kiezen tussen online of voor thuis.

Kies je voor de online variant, regelen wij alles voor je. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en meespelen! De quizmaster en de technicus zorgen ervoor dat alles gladjes verloopt. Voor groepen tot 15 personen zijn de kosten €195. Ben je met meer dan 15 personen rekenen we €12,95 p.p.

Ben je liever zelf de quizmaster? Kies dan voor de variant voor thuis! Je krijgt per post of per mail onze unieke vrijgezellenquiz thuisgestuurd. De rest regel je zelf. Natuurlijk sturen we een uitleg en tips mee. Thuis quizzen was nog nooit zo makkelijk! Voor €50 sturen we de quizbox naar je toe.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page