Center Gradient Transparent

VrijgezellenQuiz voor thuis

Je krijgt per post onze unieke vrijgezellenquiz thuisgestuurd.

1,5 - 2 uur

Vanaf 2 teams

Tot 5 teams - €50 (incl verzenden)

€5 per extra team

Wat kun je van het uitje verwachten?

Je krijgt per post onze unieke vrijgezellenquiz thuisgestuurd. Een pubquiz maar dan met alleen maar vragen over het huwelijk, de trouwdag, het vrijgezellenfeest, tradities en natuurlijk een flinke portie seks! Het enige wat je zelf moet doen is een quizmaster aanwijzen, de teams indelen en de hapjes en drankjes klaarzetten! 


De quiz bestaat uit een afbeeldingenronde, vijf vragenrondes en een korte uitleg voor de door jullie uitverkoren quizmaster. We sturen al het benodigde drukwerk mee. Ook leggen we uit hoe je zelf vrij makkelijk een geïmproviseerde muziekronde kunt maken. Thuis quizzen was nog nooit zo makkelijk!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021