Center Gradient Transparent

Wandeling Rechtspraak in Zwolle

Een ludieke stadswandeling langs de Sassenpoort, Fundatie, Waanders en de Librije.

Wandeling Rechtspraak in Zwolle
1/0

1,5 uur

Vanaf 12 personen

€17,95 p.p.

Zie de highlights van Zwolle!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Zeggen spreekwoorden als “Aan de kaak gesteld”, “Een blok aan je been” en “De duimschroeven aandraaien” u iets? Het wordt allemaal duidelijk in de stadswandeling “Rechtspraak in Zwolle”. Een ludieke wandeling die u voert langs de Sassenpoort, Fundatie, Waanders en de Librije. De highlights in het centrum van Zwolle


Een gespecialiseerde gids vertelt de bijzondere binding die deze gebouwen en hun bewoners met elkaar hebben. Waar werd recht gesproken en waar werd krom gesproken? Hoe ging men met gevangenen om? Maar vertelt de gids zelf wel de waarheid?

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 3 personen