top of page
Center Gradient Transparent

Workshop wandcirkels maken

Heb je nog een lege plek aan de muur? Maak je eigen hippe wandcirkels.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€37,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang, net wat je wilt. 


Tijdens deze workshop krijg je drie houten schijven in verschillende maten. Deze kun je naar eigen wens decoreren met verschillende materialen zoals behang, mozaïek van houten schijfjes, verf en nog veel meer. Aan het eind van deze workshop heb jij dan super leuke decoratie voor in huis!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page