VOETBAL QUIZ

Tot 15 personen: €145,-

Vanaf 15 personen: €9,95 p.p

vanaf 8 personen

Duurt 2 uur

Herstart de Horeca actie: Tot 15 personen een vaste prijs! Van €195 voor €145.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Kijk jij altijd naar Studio Sport of Veronica Inside en weet jij alles over voetbal? Scheppen jouw vrienden ook vaak op dat ze alles van voetbal weten? Nu is het jullie kans om het te bewijzen!

 

In teams strijden jullie tegen elkaar voor de hoofdprijs. De voetbalquiz is een pubquiz, dat betekent dat je gewoon lekker kan borrelen tijdens de quiz. De vragen gaat over spelers, clubs, trainers, stadions en kampioenschappen. Het winnende team krijgt aan het einde uiteraard een leuke prijs uitgereikt.

De quiz duurt ongeveer twee uur en wordt van begin tot eind begeleid door een professionele quizmaster. Maar wij kunnen de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen. Geef je speciale wensen op bij je aanvraag!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

Vanaf 8 personen

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020