VRIJGEZELLEN QUIZ

Tot 15 personen: €145,-

Vanaf 15 personen: €9,95 p.p

vanaf 8 personen

Duurt 2 uur

Herstart de Horeca actie: Tot 15 personen een vaste prijs! Van €195 voor €145.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een pubquiz maar dan met alleen maar vragen over het huwelijk, de trouwdag, het vrijgezellenfeest, tradities en natuurlijk een flinke portie seks!

 

Jullie worden ongeveer twee uur lang door de quizmaster vermaakt met verschillende quizrondes en strijden de verschillende teams tegen elkaar om de hoofdprijs. Samen overleggen, discussiëren en lachen, gieren, brullen over de juiste antwoorden.

Een vrijgezellenfeest waarin je samen met je vrienden of vriendinnen jouw kennis van alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk test. Wil je het helemaal goed doen? Verzin dan een paar hilarische vragen over de vrijgezel en neem die mee!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

Crazy 66 - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg! - Groepsuitjes Zwolle - Ga tijdens de Crazy 66 de uitdaging aan in groepjes of als een grote groep. Wie de meeste opdrachten weet te volbrengen in de afgesproken tijd, wint! Zo simpel kan het zijn. Tijdens de Crazy 66 vervul je in 2 uur tijd zoveel mogelijk opdrachten van de lijst met 66 doldwaze opdrachten die je van ons krijgt. En die lijst is naar eigen wensen aan te passen! Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

Vanaf 3 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020