top of page
Onbeperkt Drankarrangement

Meest gekozen 👍 

Als groepen minimaal twee uur bij ons verblijven, bieden wij de mogelijkheid om vooraf een prijs af te spreken voor een onbeperkt drankarrangement. Deze optie is vooral handig wanneer je wilt dat de deelnemers zelf hun aantal drankjes kunnen bepalen en jij aan het eind van de avond niet met een onverwachte rekening zit. Het standaard drankarrangement geldt voor onze pils van de tap, fris, wijn, koffie en thee. Wil je ook speciaal bieren en/of sterke dranken in je arrangement op laten nemen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het contact met ons.

2 uur standaard drankarrangement. Vanaf: €19,50

​3 uur standaard drankarrangement. Vanaf: €23,-

​4 uur standaard drankarrangement. Vanaf: €27,50

Onbeperkt
Center Gradient Transparent

Drankarrangementen

Onze drankarrangementen voor bij of na het groepsuitje. Aanvragen kan gemakkelijk via het aanvraagformulier van het groepsuitje.

Consumptiemunten

Voor de lage prijs van €3,60 per consumptiemunt kun je van tevoren een door jou gekozen aantal consumptiemunten reserveren voor de groep. Deze optie is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld vijf drankjes per persoon wilt afspreken. Deze prijs geldt voor onze pils van de tap, fris, wijn, koffie en thee.

Consumptiemunten
Nacalculatie

Je kunt alle drankjes ook gewoon op rekening laten aanslaan als dit jouw voorkeur heeft. Er wordt dan verwacht dat je deze rekening in zijn geheel na afloop van het uitje betaald of op factuur laat zetten. Uiteraard is het mogelijk om van tevoren het assortiment te bepalen, zodat je vrienden niet massaal aan de shotjes kunnen gaan en je bankroet drinken. 

Het café beschikt over een ruim assortiment fris, tapbieren, wijn, sterke dranken en ongeveer tachtig verschillende speciaalbieren op fles. Daarnaast kunnen wij ook een leuk welkomstdrankje, zoals een cocktail, voor uw groep klaarmaken. Neem daarvoor contact met ons op.

Nacalculatie

Interesse in een uitgebreid groepsuitje met eten & drinken? Voeg dit dan toe bij je aanvraag!

bottom of page