top of page

Over ons

GroepsUitjesZwolle is sinds 2016 dè partij voor het organiseren van je uitje in Zwolle. Klein begonnen met 6 activiteiten op de site om te kijken of er animo was voor een lokale aanbieder. Nou, dat kun je wel zeggen! Sinds Esther in 2017 is ingestapt, is GroepsUitjesZwolle uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. 

Center Gradient Transparent
5.png

Het aanbod

We bieden inmiddels meer dan 40 verschillende activiteiten aan voor de invulling van teamuitjes, vrijgezellenfeesten, de familiedag of het vriendenweekend. We zoeken in ons aanbod naast de populaire uitjes ook naar ludieke en unieke uitjes, net even wat anders.

 

Vrijwel al onze activiteiten vinden plaats in het café. Je vindt ons door de hele binnenstad terug, maar ons ‘honk’ is toch wel De Voorstraat, midden in de binnenstad van Zwolle.

Center Gradient Transparent

Een aanvraag doen

Bij een aanvraag nemen Esther of Shirley contact met je op. Wij zijn ‘de dames in de mail’ die alles voor je regelen en organiseren. We houden ervan om de dingen snel en helder te regelen en te communiceren. Een compliment wat we vaak terug horen. ;)

Je kunt ons ook tijdens je uitje tegenkomen als spelbegeleider. Maar we hebben ook een heel team met ervaren quizmasters. Dat, samen met de vele zalen waar we terecht kunnen, maakt dat wij eigenlijk altijd wel iets kunnen regelen. Ook op korte termijn!

4.png

Workshops

Tenslotte nog even aandacht voor onze workshops. De quizzen kunnen we zelf regelen, maar het is niet zo’n goed idee om Esther een paaldans workshop te laten geven of om Shirley de cocktail workshop te laten doen.. (Echt niet ;) )

 

Daarvoor hebben we een groot netwerk om ons heen! Bij ons worden alle workshops ingevuld door professionals die weten wat ze doen en waar ze het over hebben! Echte vakmensen dus. Dus doe die aanvraag en ervaar zelf waarom wij een 4,9 scoren op onze Google Reviews!

Klaar om een uitje te kiezen? Klik op een van onze categorieën:

bottom of page