top of page
Center Gradient Transparent

Combi-deals

Diner & Drankarrangement

Voor groepen tot 15 personen: €26,50 p.p

Vooraf brood met aioli


Voor het hoofdgerecht keuze uit Saté, Broodje hamburger, Loaded Salade Kip of Lasagne geserveerd met onbeperkt frieten en rauwkost. Voor alle gerechten zijn vega opties mogelijk.

 

Twee uur onbeperkt koffie, thee, pils van de tap, fris en onze huiswijnen.

Buffet

Diner & Drankarrangement

Voor groepen vanaf 15 personen: €29,50 p.p

Vooraf brood met aioli


Keuze uit de volgende buffetten: Stamppot, Pasta, Indiaas, Build your own burger, Saté of het Mens menu.

 

Twee uur onbeperkt koffie, thee, pils van de tap, fris en onze huiswijnen.

Tot 15p
Boot
Varen over de Zwolsche Grachten.png

Borrelboot

€45 p.p.      12 - 30 personen

Met onze Borrelboot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van wijn, bier, frisdrank en nootjes. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het borrelarrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Lunchboot

€45 p.p.     12 - 30 personen

Met onze Lunchboot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van ovenverse broodjes belegd met ambachtelijke vleeswaren en verrukkelijke kaassoorten. Ook staat er onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus voor jullie klaar. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het lunch arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Lunch Date
Barbeque

BBQ Boot

€55 p.p.      12 - 30 personen

Met onze BBQ Boot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van kwalitatief vlees, verse salades, ambachtelijk stokbrood, natuurlijk met een wijntje, biertje of frisdrank. Het zit allemaal inbegrepen bij ons all inclusive BBQ Arrangement. Onze kok verzorgt de bereiding van de overheerlijke BBQ. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het BBQ arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Pizza Boot

€45 p.p.      12 - 30 personen

Met onze Pizza Boot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van ovenverse pizza's, natuurlijk met een wijntje, biertje of frisdrank. Het zit allemaal inbegrepen bij ons all inclusive Pizza Arrangement. De pizza's worden tijdens de tocht aan boord gebracht, verser kan het niet! De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het Pizza Arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Sharing Pizza
Center Gradient Transparent
Borrelpakketten

Feestelijk ontvangst met prosecco of cocktail, consumptiemunten p.p. bittergarnituur en of gemengde borrelnootjes

Borrelpakketten
Center Gradient Transparent
Borrelpakket 1

Borrelpakket 1

 

Per persoon: €6,50

Feestelijk ontvangst met prosecco of cocktail

1 consumptiemunt p.p.

1 ronde bittergarnituur

Borrelpakket 2

Borrelpakket 2

 

Per persoon: €9,40

 

Feestelijk ontvangst met prosecco of cocktail

2 consumptiemunten p.p.

1 ronde bittergarnituur

Gemengde borrelnootjes

Borrelpakket

Borrelpakket 3

 

Per persoon: €13,-

 

Feestelijk ontvangst met prosecco of cocktail

3 consumptiemunten p.p.

2 rondes bittergarnituur

Gemengde borrelnootjes

Interesse in een van deze combideals? Vraag dit dan aan bij je groepsuitje!

bottom of page