top of page
Friends Party

Grote groepen

Een bedrijfsuitje organiseren voor een grotere groep? Geen probleem bij GroepsUitjesZwolle! Wij verzorgen jouw dag tot in de puntjes.

Hoe werkt het?

Voor uitjes met echt grote groepen maken we een programma op maat, rekening houdend met de grootte van de groep en het budget wat beschikbaar is. We denken actief met je mee hoe we jullie wensen het beste kunnen vormgeven in een programma dat past bij jullie organisatie.

We regelen een locatie waar jullie de dag doorbrengen en vanwaar de verschillende activiteiten worden opgestart. Eventueel kan er een lunch- en/of dinerbuffet geserveerd worden. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat alles is geregeld en de verschillende onderdelen van zo’n dag naadloos op elkaar aansluiten. Je wordt volledig ontzorgd!

Image by Bart Ros
CitySuitcase race 2

Dagindeling

Dat kan een activiteiten-carrousel zijn waarbij mensen zich in kunnen schrijven voor de activiteit van hun keuze. Een heerlijk lunchbuffet tussendoor voordat we met een eventuele tweede ronde workshops starten.


Wil je liever de hele groep dezelfde activiteit laten doen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Veel van onze uitjes zijn geschikt om met de hele groep te doen. Mocht je een activiteiten-carrousel leuk vinden, kunnen we gebruik maken van vrijwel ons gehele aanbod aan activiteiten en workshops.

Wil je graag meer info over wat we voor jou kunnen betekenen? Mail ons op info@groepsuitjeszwolle.nl of doe een aanvraag. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
Outdoor Summer Party

Onze favoriete reacties

GroepsUitjes Zwolle heeft prettig met ons meegedacht én geadviseerd over de invulling van ons personeelsuitje. We hebben een leuke dag gehad met een zeer gevarieerd programma. Voor elke doelgroep is er wel wat wils! De communicatie met GroepsUitjes Zwolle verloopt vlot, prettig en persoonlijk. Ze hebben ons prima ontzorgd én verzorgd!

LBP|SIGHT – Teamdag met 70 personen

bottom of page