top of page
Center Gradient Transparent

Rondvaart Arrangementen

Formaat Website (2).png

Borrelboot

€45 p.p.      12 - 30 personen

Met onze Borrelboot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van wijn, bier, frisdrank en nootjes. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het borrelarrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Boot

Lunchboot

€45 p.p.     12 - 30 personen

Met onze Lunchboot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van ovenverse broodjes belegd met ambachtelijke vleeswaren en verrukkelijke kaassoorten. Ook staat er onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus voor jullie klaar. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het lunch arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Formaat Website (1).png
Formaat Website.png

Gourmet-boot

€55 p.p.      12 - 20 personen

Met onze Gourmet boot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van kwalitatief vlees, verse salades, ambachtelijk stokbrood, natuurlijk met een wijntje, biertje of frisdrank. Het zit allemaal inbegrepen bij ons Gourmet Arrangement.

 

De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Bij het Gourmet arrangement kunnen 12 tot maximaal 20 personen aan boord en het is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

BBQ boot

€55 p.p.      12 - 30 personen

Met onze BBQ boot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van kwalitatief vlees, verse salades, ambachtelijk stokbrood, natuurlijk met een wijntje, biertje of frisdrank. Het zit allemaal inbegrepen bij ons all inclusive BBQ Arrangement. Onze kok verzorgt de bereiding van de overheerlijke BBQ. De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het BBQ arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Barbeque
Sharing Pizza

Pizzaboot

€45 p.p.      12 - 30 personen

Met onze Pizzaboot heerlijk over de Zwolse grachten varen en ondertussen genieten van ovenverse pizza's, natuurlijk met een wijntje, biertje of frisdrank. Het zit allemaal inbegrepen bij ons all inclusive Pizza Arrangement. De pizza's worden tijdens de tocht aan boord gebracht, verser kan het niet! De boot kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie met bluetooth verbinding en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

 

De tocht over de Zwolse grachten duurt twee uur. Aan boord kunnen 12 tot maximaal 30 personen en het Pizza Arrangement is inclusief schipper en de huur van de boot. Je kunt op- en afstappen in het hart van het centrum Zwolle.

Interesse in een van deze pakketten voor op de boot? Boek dan het uitje!

bottom of page