top of page
Center Gradient Transparent

Varen over de Zwolsche grachten

Een unieke manier om de lunch, diner of borrel in te vullen!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Van 12 tot 30 personen

Vanaf €45 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Uniek! Twee uur lang je eigen boot met schipper tot je beschikking om de Zwolse grachten te verkennen. We serveren op de boot een lunch, diner of borrel. Maar wat natuurlijk ook kan is quizzen of een workshop op de boot! Ons is niks te gek!

Op de boot passen maximaal 30 personen en hij kan overdekt én verwarmd worden dus varen in wat kouder weer is geen probleem. Ook beschikt de boot over een muziekinstallatie en het is gezellig aangekleed met lichtjes.

Alle lunch-, diner- of borrelarrangementen duren twee uur en zijn te boeken vanaf 12 personen. Op deze pagina tref je meer informatie aan over deze arrangementen.

Liever alleen de boot met schipper huren zonder arrangement? Ook dat is mogelijk. Je mag dan zelfs je eigen drinken meenemen! Vraag in je aanvraag naar de mogelijkheden.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page