top of page
Center Gradient Transparent

Algemene Pubquiz

Hilariteit en gezelligheid! Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Met de Pubquiz zit je altijd goed!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12 p - €225

Vanaf 13 p - €17,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Pubquiz is een ideaal uitje voor een kennismaking of teambuilding. Gezelligheid met een gezonde portie competitie! Gedurende ongeveer twee uur worden jullie door een quizmaster vermaakt met spannende vragenrondes. De quiz draait om algemene kennis, waarbij een plaatjesronde en een muziekronde natuurlijk niet ontbreken! 


In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit ongeveer zes rondes met een pauze. 


Wil je een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page