Center Gradient Transparent

Algemene Pubquiz

Hilariteit en gezelligheid! Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Met de Pubquiz zit je altijd goed!

1/1

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 15 p - €145

Vanaf 15 p - €9,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Pubquiz is een ideaal uitje voor een kennismaking of teambuilding. Gezelligheid met een gezonde portie competitie! Gedurende ongeveer twee uur worden jullie door een quizmaster vermaakt met spannende vragenrondes. De quiz draait om algemene kennis, waarbij een plaatjesronde en een muziekronde natuurlijk niet ontbreken! 


In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit ongeveer zes rondes met een pauze. 


Wil je een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021