top of page
Center Gradient Transparent

Burlesque

Leer je de kunst van het teasen met veren, waaiers en sexy moves! Ideaal vrijgezellenuitje.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De burlesque workshop is laagdrempelig en staat garant voor heel veel fun. Je leert verschillende bewegingen en pasjes die bij burlesque dansen horen. De professionele instructrice begeleidt je groep gedurende anderhalf uur en neemt je mee in de wereld van burlesque! 


Zij kijkt naar wat jullie als groep kunnen en dat maakt de workshop geschikt voor jong en oud. Dus neem je schoonmoeder mee en “Let’s burlesque!”


Niet verplicht, maar wel extra leuk: neem je hoge hakken mee voor de echte burlesque ervaring! De workshop is uit te breiden naar 2 uur of te combineren met de workshop paaldansen! Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page