Center Gradient Transparent

Burlesque

Leer je de kunst van het teasen met veren, waaiers en sexy moves! Ideaal vrijgezellenuitje.

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€24,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De burlesque workshop is laagdrempelig staat garant voor veel fun. Je leert de verschillende beweging en pasjes die bij burlesque dansen horen. De professionele instructrice begeleidt je groep bij elke stap. De burlesque workshop duurt anderhalf uur tot twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep.


De burlesque workshop is laagdrempelig en staat garant voor heel veel fun. Je leert verschillende bewegingen en pasjes die bij burlesque dansen horen. De professionele instructrice begeleidt je groep gedurende de anderhalf uur van de burlesque workshop. Zij kijkt naar wat jullie als groep kunnen en dat maakt de workshop geschikt voor jong en oud. Dus neem je schoonmoeder mee en “Let’s burlesque!” De instructrice zorgt voor veren boa’s of waaiers voor de groep en een sexy korset voor de vrijgezel. 


Niet verplicht, maar wel extra leuk: neem je hoge hakken mee voor de echte burlesque ervaring! De workshop is uit te breiden naar 2 uur of te combineren met de workshop paaldansen! Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021