top of page
Center Gradient Transparent

Cocktailworkshop

Leer van een professionele bartender de kneepjes van het cocktailvak!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 8 personen

€29,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Deze cocktailworkshop geeft je een goede basis voor je toekomstige cocktailcreaties. Iedereen krijgt de kans om twee cocktails en één shot te maken die je uiteraard zelf mag opdrinken! 


Je leert shaken, mixen en shots met laagjes te maken voor je volgende huisfeestje. Daarnaast vertelt de bartender over het ontstaan van cocktails en hij vertelt je alles over de verschillende sterke dranken en de kunst deze te mixen. Op je volgende huisfeest ga je indruk maken met je cocktail- en shotcreaties! Uiteraard kunnen er ook non-alcoholische cocktails en shots worden gemaakt.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page