Center Gradient Transparent

Crazy 66

Ga de strijd aan en volbreng met je groep de meeste ‘crazy’ opdrachten binnen de tijd!

1/0

2 uur

Vanaf 3 personen

Tot 15p - €195

Vanaf 15p - €12,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Ga tijdens de Crazy 66 de uitdaging aan in teams of als groep. Crazy 66 is een citygame in de oude binnenstad van Zwolle en tegelijkertijd een race. Het team dat de meeste opdrachten goed uit voert binnen de tijd is de winnaar! Ieder team krijgt 66 opdrachten en een tas met attributen. De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur voer je zoveel mogelijk opdrachten uit en zoek je contact met de spelleider via een smartphone. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze opdrachten zijn uitdagend maar met een beetje lef voor iedereen uit te voeren. Je kiest altijd zelf welke opdracht je wel doet, en welke niet.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 66

Vanaf 3 personen