top of page
Center Gradient Transparent

De Decemberquiz

Dè Quiz om het jaar mee af te sluiten!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p - €17,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Dè quiz om het jaar mee af te sluiten! Gedurende twee uur worden jullie door een quizmaster vermaakt met spannende vragenrondes. Bij deze quiz draait het om de actualiteiten van het afgelopen jaar doorspekt met feitjes over de feesten in December. Een plaatjesronde en een Kerst- en Top2000 muziekronde horen er natuurlijk bij! 


In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit zes tot acht rondes met een pauze. Wil je een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld jullie eigen hoogtepunten van het afgelopen jaar? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page