top of page
Center Gradient Transparent

Dikke Dames Workshop

Een vrolijke workshop om nog lang aan terug te denken.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2,5 uur

Vanaf 10 personen

€38,50,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wie kent ze niet? Die vrolijke, kleurrijke dikke dames in hun fleurige jurken. Inmiddels al geruime tijd een bekend begrip, maar ze zijn en blijven onwijs gezellig! 


Ze zijn dol op aan het strand zitten, met elkaar op stap gaan of juist bijkletsen aan een enorme eettafel vol met overheerlijke lekkernijen. Met een overvloed aan bonte verfkleuren ga je jouw eigen dikke dames op doek schilderen of in 3D met klei en verf maken.


Deze workshop is en blijft ontzettend leuk voor zowel gevorderden als beginners. Door de verscheidenheid aan kleuren, de variatie aan taferelen en de gezelligheid die de dames uitstralen, gegarandeerd een succes! Eenmaal weer thuis blijft het vrolijke gevoel terugkomen wanneer je naar jouw prachtige, bonte creatie kijkt! Een workshop om nog lang aan terug te denken.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page