top of page
Center Gradient Transparent

Ecotuin workshop

Creeër je eigen groene tuintje in een glazen fles!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 12 personen

€44,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de tuincentra en bloemenzaken: de welbekende ‘zelfvoorzienende’ planten in een afgesloten fles. Ze hebben geen water of voeding nodig, maar zijn in alles voorzien in hun veilige glazen huis.


In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van je eigen ecotuin in een fles. Doordat we verschillende lagen opbouwen voordat de plantjes worden gepoot, creëer je een ecosysteem waarin alles aanwezig is. Zo hoef je nooit meer naar je plantjes om te kijken!


Heb je je al eens afgevraagd hoe al die ‘ingrediënten’ in de fles worden gestopt? Ervaar het zelf! Na afloop neem je je groene tuintje mee naar huis, om heel lang van te kunnen genieten!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page