top of page
Center Gradient Transparent

F1 Race Simulator Experience

Voel je voor even Max Verstappen met deze unieke Formule 1 Race Experience!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

Vanaf 1 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €27,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Voel je voor even Max Verstappen met deze unieke Formule 1 Race Experience!


In een uur tijd beleef je een compleet GP weekend. Race tegen elkaar op het circuit van jullie keuze, van vrije training tot kwalificatie en natuurlijk de race zelf! Om deze Experience zo écht mogelijk te maken, wordt er gespeeld met verschillende elementen. Rook die vrijkomt van de banden bij de start. Lichteffecten die passen bij de acties op de baan. Beweging die lijken alsof je de G-kracht voelt zinderen. En niet te vergeten het geluid van de motor, dat brult wanneer je versnelt. Als een echte coureur kun je over de boordradio met jouw vrienden, familie of collega’s communiceren. De Race Marshall begeleidt jullie om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Je mag natuurlijk alleen de race experience boeken voor €27,50 p.p., maar we bieden ook complete arrangementen aan! Alle lunch-, diner- of borrel arrangementen zijn inclusief 1 of 2 uur racen en een onbeperkt drankarrangement. Op deze pagina tref je meer informatie aan over deze arrangementen.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page